- gece YORLMUS oturur BASUCUMDA, YLNIZLIKSA UYUYA kalmış yatağımda, GOZYASLARIM BIR arkdştn ODUNC, aglayıp GERIVERCEGIM..
- AŞK UMULMADIK ANLARDA ÇIKAR KARŞIMIZA
- SeNi SeNiNLe SeNi SeNSiZKeN BiLe SeNi YaŞıYoRuM...AyRı KaLDıĞımm...SeNi ÖZLeDimmm...
- Unutmak istediginiz aslında unutamadıklarımızdır
- yoksun... şimdi yorgun yüreğim bunca çabaya rağmem yüzünde o mutluluk gülüşünü göremediği için yorgun..Cesaretsizliğnle korkaklığınla umursamazlığnla aşka burun kıvırmanla yorgun..buyüzden daha fazla taşıyamayacak seni.daha fazla yaşayamayacak bu umutsuz aşkı..yüreğim seni bu aşkın en zayıf halkası seçti..GÜLE GÜLE
- sen israil ben gazze kalbimi feth ediyorsun şerefsizce
- seni sevmeme sebep olduğun için teşekkürler herşeyim
- AŞKIM BEN SENİ BİR GÜNLÜK DEĞİL BİR ÖMÜRLÜK SEVDİM BENİM SENİ SEVDİĞİME İNANMIYORSAN KALBİMİN İÇİNİ AÇMAN LAZIM
- yOkLuguna dayanamadigimm, varLigina dOyamadigimSiin
- AŞK SADECE GÖZ GÖZE BAKMAKTAN İBARET OLSAYDI EN BÜYÜK AŞK ÖKÜZLE TERENİNDİ
- bir bahçe düşün ortasında sadece bir tek gül olsun öyle bir gül olsun ki dokunsan kölesi koklasan esiri olursun işte sen öyle bir bahcenın unutulmuyacak tek gülüsün seni seviyorum benim KÜCÜK SEVGİLİM
- EğER sENsİz oLaCaKSa ßu hAyAT HiÇ oLMaSıN...eĞEr SenSiZ qqüNEş DoqaCaKSa Hiç DoqDaSıN...EqeR sENsiZ TeK ßi® yıLdıZ DAhi kAyArSA Bu KaLP HiÇ AtMaSıNNN ...!!!
- Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή
- SEN ATEŞTEYSEN BEN KORDAYIM SEN DARDAYSAN BEN ZORDAYIM BİRGÜN BU DÜNYADAN GÖÇÜP GİDERSEN BİLKİ BEN SENDEN ÖNCE ORDAYIM
- S@N@ GÜLÜM D3S3M SOLUP G!D3RS!N S@N@ M3L3Ğ!M D3S3M UÇUP G!D3RS!N S3N! S3V!YORUM D3S3M N3 D3RS!N????
- Sevmek, insanın kendi kendini aşmasıdır.(Oscar Wilde)
- Bir umut vardır hiç tükenmeyecek,bir hasret vardır çekilmeyecek,birde ölüm vardır , bir gün elbet gelecek ama sana olan aşkım ne ölecek nede bitecek...
- ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı KadaR ßiLe uZaK KalamaM GözleriNe